Titel afbeelding
Onderste rand
Bovenste rand
Stap 1 - Beginnen

Wat heb je nodig?

Als je nog geen CD hebt gemaakt met Service Pack 2 erin geslipstreamd, dan stel ik voor dat je dat nu doet. Hoe dit precies in z'n werk gaat leg ik hieronder uit.

» Voorbereiding

1. Maak een map in de root van je X:\ station en noem deze UWCD. Dit zou dan het resultaat zijn: X:\UWCD.

2. Kopieer alles van je Windows XP CD (non-SP/SP1/SP2) naar X:\UWCD.

3. Maak in X:\UWCD een map en noem deze $OEM$ en maak dan alle submappen zoals getoond wordt in $OEM$ distributie mappen. Door deze mappen te gebruiken, kunnen we onze favoriete software, drivers en register tweaks automatisch laten kopiëren en installeren.

» Service Pack 2 integreren

1. Download Service Pack 2 NL. Nadat de download voltooid is, verplaats je dit bestand naar X:\.

2. Nu komt het echte integreren (misschien beter bekend als slipstreamen)! Om dit te doen, kun je dit batch bestand gebruiken dat ik voor je heb gemaakt: Integreer_XPSP2.cmd.

Nadat de integratie voltooid is, zou je Windows-share er zo moeten uitzien: (behalve dan het icoontje van het BOOTFONT.BIN bestand...)

Na het integreren van SP2 NL ziet je map er zo uit.

3. Dit was alles! Je kunt nu je CD nog volledig automatiseren, maar je kunt ook kiezen om gewoon een standaard Windows XP Service Pack 2 CD te maken. Als je voor dit laatste kiest, kun je dadelijk verdergaan naar het voltooien.

De volgende stap is een winnt.sif antwoordbestand maken dat instructies geeft aan de Windows XP Setup om al uw informatie automatisch in!

Naar: Stap 2 - Antwoordbestand maken

Onderste rand

Valid HTML 4.01! Valid CSS 2.0!